webTrots op deze twee kanjers die beide als vrijwilliger van ons prachtige museum het zonnetje in ontvangst mochten nemen.

Namens Kijk op de Wijk en Fijn je te zien, mocht Hennie Wiersma, onder toeziend oog van een deel van de vrijwilligers van Stadsmuseum Hellelvoetsluis een zonnetje uitreiken aan Miep Richter-Varenhout en Wil Geilvoet. Beide zijn de 80 inmiddels gepasseerd en zijn altijd, ondanks hun hoge leeftijd, stipt op tijs aan aanwezig. Buiten het feit dat het twee schatten van mensen zijn en enorm sociaal naar de andere medewerkers toe, zijn beiden zo’n enorme aanvulling voor het museum. Dik verdiende waardering voor alle werkzaamheden die beide al heel wat jaren verrichten. Namens alle medewerkers van harte gefeliciteerd!

(Foto: Rob Berkhuizen)

1 webweb 3